1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

BANJA ILIDŽA 5

Banja Ilidza 4

 

Banja Ilidza 3

Banja Ilidza 02

SOBE

Smještajna jedinica  "banja ilidza"

Smještajni kapaciteti Banjsko-rekreativnog centara "Sanska Ilidža" su sobe i apartmani, gdje našim gostima nudimo jedno, dvo i trokrevetne sobe, sa i bez balkona.

Iznajmljivanje soba/apartmana za sada je jedino moguće za vrijeme sezone, od maja do oktobra, kada vlada najveće interesovanje za sobama, te je iste bolje ranije rezervisati, a može  i za vrijeme sezonskog poslovanja, ali svakako nas kontaktirajte prije zvaničnog dolaska.

 

U okviru smještaja imate neograničene mogućnosti korištenja svih banjskih kapaciteta i sportsko - rekreativnih sadržaja.

Sve sobe su moderno namještene sa svim potrebnim komforom kako bi se odlično odmorili od svakodnevnih stresnih situacija i radnih navika.

Trenutno raspolažemo sa  7 soba, i 1 luksuznim apartmanom, a intenzivno se u vansezonskom periodu radi na proširenju smještajnih kapaciteta, koji se iz godine u godinu povećavaju, te će do kraja 2014.godine u funkciji biti 22 sobe i 3 apartmana, a u pripremi još dodatnih 30 soba svaka opremljena modernim kupatilima.

 

Sve detaljne cijene smještaja možete pogledati u posebnoj rubrici CJENOVNIK.

  • Djeca do 5 godina - BESPLATNO (noćenje i korišćenje bazena), u pratnji dvije odrasle (plative) osobe, u zajedničkom ležaju i nemaju ishranu u hotelu.

  • Djeca od 5 do 12 godina imaju 50% popusta na hotelski smeštaj, u pratnji dvije odrasle (plative) osobe, u zajedničkom ležaju i nemaju ishranu u hotelu.

  • Za grupne posjete (12 i više osoba) sa noćenjem kao i korišćenje bazena cijene i uslovi se posebno ugovaraju.

Otkazivanje rezervacije: Po propisima hotelskog poslovanja, neophodno je da otkažete rezervaciju najkasnije 72 sata prije početka rezervacije, jer će Vam u suprotnom biti naplaćeno jedno noćenje po punoj cjeni.

 

Zabranjen je unos životinja u hotel, kao i cijeli kompleks Banja Ilidže, međutim, nudimo mogućnost zbrinjavanja Vaših kućnih ljubimaca na za to predviđena mjesta koji se nalaze u blizini kompleksa, i koji Vam je uvijek dostupan, u svakom slučaju kontaktirajte nas na vrijeme.

 

Sva pravila i obaveze bit će Vam dostupna prilikom Vašeg boravka u Banja Ilidži, a ukoliko želite da ih pogledate prije, moloimo da nas kontaktirate i mi će mo Vam dostaviti na željenu e-mail ili kućnu adresu.

 

Za sve dodatne informacije možete nas  kontaktirati na broj telefona recepcije +387 37 677 100 svakim radnim danom od 9.00 - 18.00 h   i e mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript koji Vam je 24 h na raspolaganju.

Svakako možete kontaktirati i broj telefona +387 62 727 975 direktor Mirnes Burnić za sva dodatna pitanja, kao i organizirane posjete.

 

ŽELIMO VAM UGODAN BORAVAK!