O nama

Sanski Most je jedan od malobrojnih gradova u Bosni i Hercegovini koji u vrijeme godišnjih odmora turistima, na jednom mjestu može ponuditi upravo ono što najviše žele.
Upravo zbog velikog interesovanja domaćih i stranih turista da dio svog godišnjeg odmora provedu u Banji Ilidži, novo rukovodstvo banjskog kompleksa je krenulo u poboljšanje smještajnih kapaciteta banje, kako bi bio omogućen cjelogodišnji rad.

Danas banja raspolaže sa velikim i uređenim izletničko rekreativnim prostorom, otvoreni bazen 25×12,5, za rekreaciju, zatvoreni bazen, medicinsko-terapeutski prostor, ugostiteljski prostor, trim stazama i velikim parking prostor, a konstantno se radi na poboljšanju kvalitete usluga.

Naš promotivni video

Banja Ilidža – U srcu prirode (Bosanska verzija)

Usluge koje nudimo

Banja koja opušta

Lokacija naše banje je specifična jer joj daje dodatni status “zračne banje” koja ujedno smiruje i specifično strujanje zraka opušta sve posjetioce.

Posebne ponude

Uvijek nastojimo da iznenadimo naše vijerne posjetioce, zato svako malo nudimo posebne ponude! Pratite naše društvene kanale za informacije o sljedećoj posebnoj ponudi!

Zdravo tijelo, zdrav duh

Ozdravite sa nama, mi nudimo termalno blago, Vaše tijelo će da uživa kod nas!